iam-mee Admin
عدد المساهمات : 135 تاريخ التسجيل : 20/05/2012 العمر : 35
| موضوع: صدور فراخ بالكارى الثلاثاء مايو 22, 2012 2:35 am | |
| المقادير :
نصف كيلو صدور فراخ منظفة بالخل و الليمون و الملح
صدور فراخ بصوص الكارى و المستردة زى المطاعم من مطبخى و بالصور التفصيلية المملة هههه
فا انا قسمت كل واحد فيهم 3 شرايح و غسلتهم تانى
بس لو الصدور بتاعتك مش تخينة اوى كده اقسميها اتنين هيه لازم تكون شرايح كده عشان تكون أسهل فى الأكل و كمان أطعم و أشيك فى التقديم
باقى المقادير :
معلقتين كبار زيت زيتون بصلة مفرومة فص توم مفروم كوب مرق ( او اكتر حسب ما تحتاج الفراخ ) معلقة دقيق ملح و فلفل كارى ( حسب الرغبة ) معلقتين صغيرين بس ماليانين مستردة او ( خردل ديجون لو عندك ده اللى انا استخدمته هنا ) نص كوب كريمة سايلة
صحيح معلومة كده عرفتها ان لما ناخد حبة من الكريمة هنلاقى فية كريمة بقت على الغطا من فوق
ماتمسحيهاش دخليها التلاجة كده هتلاقيها نشفت دى هتحافظ على الكريمة تفضل مدة أطول من غير ما تبوظ
المهم نجيب مقلاة واسعة و نحط الزيت و بعدين البصل لحد ما يدبل شوية و يبقى شفاف
و بعدين نحط التوم
و نحط صدور الفراخ بتاعتنا و نتبلها بالملح و الفلفل كده
اول ما تبيض نضيف الكارى
و نقلب الصدور كويس لحد ما تحمر شوية
| |
|