::.Ana Banouta.::
ياويلكم يا ويلكم يا تولتوميت ويلكم
اهلا بيكى اختى العزيزة .. سجلى بقا وهيعجبك المنتدى
ويلكم بيكى
::.Ana Banouta.::
ياويلكم يا ويلكم يا تولتوميت ويلكم
اهلا بيكى اختى العزيزة .. سجلى بقا وهيعجبك المنتدى
ويلكم بيكى
::.Ana Banouta.::
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


Ana Banouta
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 صدور فراخ بالكارى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
iam-mee
Admin
iam-mee


انثى الدلو عدد المساهمات : 135
تاريخ التسجيل : 20/05/2012
العمر : 35

صدور فراخ بالكارى Empty
مُساهمةموضوع: صدور فراخ بالكارى   صدور فراخ بالكارى Emptyالثلاثاء مايو 22, 2012 2:35 am

المقادير :


نصف كيلو صدور فراخ منظفة بالخل و الليمون و الملح

صدور فراخ بصوص الكارى و المستردة زى المطاعم من مطبخى و بالصور التفصيلية المملة هههه

فا انا قسمت كل واحد فيهم 3 شرايح و غسلتهم تانى



بس لو الصدور بتاعتك مش تخينة اوى كده اقسميها اتنين
هيه لازم تكون شرايح كده عشان تكون أسهل فى الأكل و كمان أطعم و أشيك فى التقديم

باقى المقادير :


معلقتين كبار زيت زيتون
بصلة مفرومة
فص توم مفروم
كوب مرق ( او اكتر حسب ما تحتاج الفراخ )
معلقة دقيق
ملح و فلفل
كارى ( حسب الرغبة )
معلقتين صغيرين بس ماليانين مستردة او ( خردل ديجون لو عندك ده اللى انا استخدمته هنا )
نص كوب كريمة سايلة






صحيح معلومة كده عرفتها ان لما ناخد حبة من الكريمة هنلاقى فية كريمة بقت على الغطا من فوق



ماتمسحيهاش
دخليها التلاجة كده هتلاقيها نشفت دى هتحافظ على الكريمة تفضل مدة أطول من غير ما تبوظ

المهم
نجيب مقلاة واسعة و نحط الزيت و بعدين البصل لحد ما يدبل شوية و يبقى شفاف

و بعدين نحط التوم


و نحط صدور الفراخ بتاعتنا و نتبلها بالملح و الفلفل كده

اول ما تبيض نضيف الكارى


و نقلب الصدور كويس لحد ما تحمر شوية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://anaa.banouta.net
 
صدور فراخ بالكارى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
::.Ana Banouta.:: :: المطبخ :: المأكولات-
انتقل الى: