::.Ana Banouta.::
ياويلكم يا ويلكم يا تولتوميت ويلكم
اهلا بيكى اختى العزيزة .. سجلى بقا وهيعجبك المنتدى
ويلكم بيكى
::.Ana Banouta.::
ياويلكم يا ويلكم يا تولتوميت ويلكم
اهلا بيكى اختى العزيزة .. سجلى بقا وهيعجبك المنتدى
ويلكم بيكى
::.Ana Banouta.::
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


Ana Banouta
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 شيبسى بالجبنه المتبله

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
iam-mee
Admin
iam-mee


انثى الدلو عدد المساهمات : 135
تاريخ التسجيل : 20/05/2012
العمر : 35

شيبسى بالجبنه المتبله Empty
مُساهمةموضوع: شيبسى بالجبنه المتبله   شيبسى بالجبنه المتبله Emptyالأربعاء مايو 23, 2012 6:18 pm

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
صلوا على النبى الحبيب


طبعا كلنا بنشتري الشبسى من السوبر ماركت ولو فكرت تعمليه فى البيت حتى ولو طلع مقرمش مبنعرفش نعمله اي نوع من النكهات





وعلشان كده
انا فكرت كتير ازاي ممكن نعمل الشبسى بطعم الجبنه


وهتجربوها وهتعجبكم زى وهتبطلوا تشتروه من بره

مش كده وبس هقولك ازاي كمان تعمليه بالجبنه المتبله فى احسن من كده



اولا كلنا بنجيب جبنه تلاجه قديمه اللى بتكون حادقه دي وكمان جبنه تلاجه ملح قليل او متوسط صح



وطبعا كلنا عارفيين ان الجبنه لما بتفضل فى التلاجه من غير شرش ومكشوفه يعنى محطوطه فى طبق بدون غطاء بتنشف

هو ده اللى احنا عاوزينه بالضبط تجيبى الجبنه الكميه اللى تحبيها وتنشفيها
ولما تنشف ياقمر تقومى طحنها فى المطحنه
وتعبيها فى برطمان مغلق واحفظيها فى التلاجه وكل ما تعملى بطاطس شبسى رشى شويه عليها ودوقى الطعم ياقمر
اما نكهه الجبنه المتبله


هتخلطى الجبنه المسحوق مع مسحوق بصل ناشف اللى بيتباع فى السوبر ماركت وفى
فتوكات هنا بتعمله فى البيت لو عاوزه توفري

واحفظيه برده فى علبه فى التلاجه
وممكن
تستخدمى نوع الجبنه المفضل بس لازم تنشفيها وتطحنيها الاول
طبعا ده هيريحنا كتير لانك هتعملى كميه تقضيكى فتره
والطريقه سهله اوي وحلوه

والى اللقاء فى نكهات اخري للشبسى


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://anaa.banouta.net
 
شيبسى بالجبنه المتبله
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
::.Ana Banouta.:: :: المطبخ :: المأكولات-
انتقل الى: